ÇORUM / ORTAKÖY - Halk Eğitimi Merkezi

Halk Eğitimi Merkezi

Suyolu Mah. 100.Yıl Sokak No11 Ortaköy/ÇORUM
Vizyon
Elimizdeki olanakları dünyada ve ülkemizde bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olacak şekilde daha çok geliştirmek daha çok insana ulaşmak toplumsal ve kültürel sorunların çözümüne yardımcı olmak,kültürümüzü gelecek nesillere aktarmada köprü olmak,halkı ihtiyaç duyulan konularda bilinçlendirmek hedefimiz olacaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin ve Yaygın Eğitimin amaçları doğrultusunda; bütün kursiyerlerin ülkesini seven, Cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, bilimsel, akılcı düşünüp, problemlerini çözme becerisi kazanan, toplumu oluşturan bireylerin bir bütünlük içerisinde yaşayacağına inanan, ürettikleri hizmet ve ürünlerden geçimini sağlayıp, yerel, bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlayabilen, teknolojinin insanlara hizmet verebilen bir araç olduğuna inanıp, amaçlarına ulaşmada yeterli çabayı gösterebilen, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ve davranışlar kazandırmak için varız. Eğitimimiz dil ,din,ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, ferdin ve toplumun ihtiyaçlarına göre,bireysel yetenekler doğrultusunda, teknolojik gelişmeleri takip ederek eğitim ve öğretime uygun her yerde süreklilik içinde devam etmektedir.
Okulum Temiz Belgesi
Öğretim Şekli :Gündüz-Gece
08.00-17.00 17.10-22.00
Yabancı Dil kursları mevcuttur.
KARAYOLU
Var
İlçe
ÇORUM İLİNE UZAKLIK 63 KM
En az 12 kişi ile kurs açılmaktadır.
Kursun içeriğine göre giriş kriterleri vardır.
Herkes başvuru yapabilir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Genel ve mesleki kurslardan mezun olanlara belge verilmektedir. Mesleki kurs belgesini isteyen kurumlara ibraz edebilir.
Spor Kursları...
Akıl ve Zeka Oyunları mevcuttur.
Zaman zaman projelere dahil olunmaktadır.
Zaman zaman projelere dahil olunmaktadır.
Açık Öğretim Okulları (Lise-Ortaokul) iş ve işlemleri de yapılmaktadır.